• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • 2-4 hét pihenő vár Rooneyra  A hírek szerint a Manchester United támadója, Wayne Rooney akár egy hónapot is kihagyhat a tegnapi bokasérülése miatt.

  A Vörös Ördögök tegnap a Bayern München otthonában léptek pályára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A faital csatár már 64 másodperc után vezetéshez juttatta a vendégeket.

  A bajorok azonban fordítottak és 2-1-re győztek, ráadásul a már 34 gólnál tartó Rooney jobb bokája az utolsó pillanatokban aláfordult egy rossz földet érést követően.

  A korábbi Everton-játékoshoz rögtön két gyúró sietett oda és csak az ő segítségükkel tudta elhagyni a pályát. Egész Anglia aggódva figyeli a történéseket, mivel többen attól tartanak, hogy a gólzsák lemaradhat a világbajnokságról.

  A Sky Sports értesülései szerint ennyire azért nem komoly a helyzet, de a manchesteriek valószínűleg így sem repesnek az örömtől, hiszen kettő vagy akár négy hétig és nélkülözniük kell kulcsjátékosukat.

  Ez azt jelenti, hogy biztosan kihagyja a Chelsea ellen hétvégi rangadót, a Bayern elleni visszavágót és az április 11-i, Blackburn elleni bajnokin. Ha szerencséje van, a Manchester City ellen talán már pályára léphet.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: