• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Barca 80 milliót adna Rooneyért  A Daily Express értesülései szerint a Barcelona hamarosan 80 millió fontos ajánlatot tesz a Manchester Unitednek Wayne Rooneyért.

  A katalán klubnál a jövő hónapban tartanak elnökválasztást, a jelenlegi presidente, Joan Laporta és Sandro Rossell közül választhatnak majd az illetékesek. Nem meglepő, hogy szóba került Rooney neve a klubnál, hiszen ilyenkor a jelöltek legtöbbször egy nagynevű játékos megszerzésével kampányolnak.

  A Barcelona nyáron szeretné megerősíteni keretét, hogy visszavehesse helyét Európa trónján. Erre idén már nem lesz esélyük, hiszen a Bajnokok Ligája elődöntőjében kiejtette őket az Internazionale.

  Angol és spanyol lapértesülések szerint a gránátvörös-kékek mestere, Pep Guardiola egy új támadót is igazolna, és a sérülése előtt elképesztő formában futballozó Rooney az egyik fő célpontja.

  A 24 éves sztár jelenleg Ausztriában van, ahol az angol válogatottal együtt készül a nyári világbajnokságra. A Háromoroszlánosok szövetségi kapitánya, Fabio Capello elmondta, játékosai csak a torna után foglalkoznak majd a jövőjükkel.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: