• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Barca 80 milliót adna Rooneyért



    A Daily Express értesülései szerint a Barcelona hamarosan 80 millió fontos ajánlatot tesz a Manchester Unitednek Wayne Rooneyért.

    A katalán klubnál a jövő hónapban tartanak elnökválasztást, a jelenlegi presidente, Joan Laporta és Sandro Rossell közül választhatnak majd az illetékesek. Nem meglepő, hogy szóba került Rooney neve a klubnál, hiszen ilyenkor a jelöltek legtöbbször egy nagynevű játékos megszerzésével kampányolnak.

    A Barcelona nyáron szeretné megerősíteni keretét, hogy visszavehesse helyét Európa trónján. Erre idén már nem lesz esélyük, hiszen a Bajnokok Ligája elődöntőjében kiejtette őket az Internazionale.

    Angol és spanyol lapértesülések szerint a gránátvörös-kékek mestere, Pep Guardiola egy új támadót is igazolna, és a sérülése előtt elképesztő formában futballozó Rooney az egyik fő célpontja.

    A 24 éves sztár jelenleg Ausztriában van, ahol az angol válogatottal együtt készül a nyári világbajnokságra. A Háromoroszlánosok szövetségi kapitánya, Fabio Capello elmondta, játékosai csak a torna után foglalkoznak majd a jövőjükkel.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: