• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az Arsenal vinné Buffont



    A Juventus hajlandó meghallgatni az Arsenalt, ha ajánlatot akar tenni Gianluigi Buffonért, de az új edző marasztalja a kapust.

    A torinóiak szörnyen sikeredett szezonja után ismét felmerültek a hírek, melyek szerint a Juve eladná világbajnok kapusát, hogy a befolyó pénzből megerősítse a keretét. A Manchester City, a Manchester United és az Arsenal tűnik a három legkomolyabb kérőnek.

    A hírek szerint az Ágyúsok hamarosan ajánlatot is tesznek, melyet ugyan alaposan át fognak tanulmányozni a Zebrák, de nem tudni, mi lesz a válaszuk, hiszen szinte az egész vezetőség kicserélődik és új menedzser is érkezik a fekete-fehérekhez Luigi Del Neri személyében.

    A Juventus kedvéért a Sampdoriát elhagyó mester nem lelkesedik a 32 éves hálóőr eladásáért: „Szeretném meggyőzni Buffont, hogy maradjon itt. Alessandro Del Pieróhoz hasonlóan ő is a csapat egyik ikonjává vált, mindkettejüknek maradniuk kell.”

    Az olasz válogatott portás ügynöke, Silvano Martina is úgy véli, hogy ügyfele még legalább egy évig marad.

    “Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy Buffont szerződés köti a Juvéhoz és biztos vagyok benne, hogy jövőre is itt fog játszani” – mondta Martina.

    “Nemrég megkérdezték, hogy hova menne a legszívesebben, ha választania kellene, erre válaszolta azt, hogy kipróbálná magát Angliában, de ez nem jelenti azt, hogy most rögtön oda is igazol.”

    Forrás: DailyMail




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: