• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Zabaleta: “Tévez bizonyítani akart”



    Pablo Zabaleta szerint Carlos Tévez tegnap mindennél jobban szeretett volna bizonyítani a Manchester Unitednek és Gary Neville-nek.

    A Vörös Ördögök jobbhátvédje, Neville a tegnapi Ligakupa-elődöntő után azt mondta, a United jól tette, hogy tavaly nyáron elengedte az argentint.

    Tévez ezután érthetően szerette volna megmutatni, hogy jobb játékos, mint amilyennek az angol védő tartja. Ez sikerült is, hiszen az első meccset az ő góljával 2-1-re nyerte a Manchester City.

    Büntetőből szerzett gólja után meglátta az oldalvonal mellett melegítő Neville-t és kezével mutatta neki, hogy hallgasson el, a veterán bekk erre egy meglehetősen durva kézjellel válaszolt, ami miatt még az Angol Labdarúgó-szövetségnél is bajba kerülhet.

    “Az egyik Manchester United-játékos kedvezőtlenül nyilatkozott Carlosról a meccs előtt, többek között ezért is játszott ilyen elszántan” – mondta Zabaleta.

    “Elképesztően jó játékos, amit mindenki tud és itt a klubnál mindenki szereti. Nagyon fontos volt a számára ez a meccs és minden úgy alakult, ahogy ő akarta.”

    “Szerintem a jövő heti mérkőzésen is képes lehet hasonló teljesítményre.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: