• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney gyorsan gyógyul  Egyes hírek szerint 40% esély van rá, hogy a Manchester United támadója, Wayne Rooney már szerdán, a Bayern München ellen visszatérhet.

  Az angol csatár a bajorok elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első meccsén szenvedett bokasérülést. Eleinte arról számolt be a média, hogy akár egy hónapot vagy annál is többet kell kihagynia.

  Azóta viszont folyamatosan rövidebb és rövidebb határidőkről lehet hallani, olvasni, az is felmerült, hogy a fiatal gólzsák már akár a németek elleni visszavágón is pályára léphet.

  “Rooney lába nagyszerűen reagál a kezelésekre és az is elképzelhető, hogy visszakerül a Manchester United keretébe, ha sikeresen végrehajtja a mai edzésmunkát” – olvasható a The Guardianban.

  “Sir Alex Ferguson természetesen nem szeretné megkockáztatni, hogy az angol válogatott támadó súlyosabban megsérüljön. A United orvosi stábja sem ígér semmi biztosat, de 40% esélyt látnak rá, hogy már szerdán újra játszhat.”

  A Daily Mail így számolt be a helyzetről: “A Unitednél csendben mindenki azt reméli, hogy Rooney óriási meglepetésre már az Old Traffordon rendezendő visszavágón pályára léphet, ezzel növelve a manchesteriek továbbjutási esélyeit.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  1 hozzászólásunk van

  1. asda:  2010 április, 5 16:27

   jah jól tudja játszani a hülyét rooney is

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: