• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hughton: “Megérdemeltük!”  Chris Hughton szerint csapata, a Newcastle United megérdemelten biztosította be visszajutását a Premier League-be.

  Miután a Nottingham Forest képtelen volt megverni a Cardiff Cityt (0-0), biztossá vált, hogy a Szarkák legrosszabb esetben is a Championship második helyén végeznek, azaz biztosan feljutnak az élvonalba.

  Az egyedüli kérdés, hogy bajnokként teszik-e mindezt, egyelőre úgy tűnik, hogy igen, hiszen megverték a Sheffield Unitedet, így már hat pont az előnyük a második helyen álló West Bromwich Albionnal szemben.

  “Megérdemeljük, hogy újra a Premier League-ben legyünk, tavaly viszont megérdemeltük a kiesést, a számok nem hazudnak, mi pedig kiesést érő helyen álltunk” – mondta Hughton.

  “Kiharcoltuk a jogot, hogy ismét a legjobbak között lehessünk. Néhány játékosunk örökké emlékezni fog erre a pillanatra, ahogy én is.”

  “Ez az első komolyabb sikerem menedzserként, a Tottenhamnél pályaedzőként éltem már át szép napokat, de vezetőedzőként ez az első komoly eredményem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: