• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Wolves feljutott, a Charlton kiesett



    A mai eredményekkel biztossá vált, hogy a Wolverhampton Wanderers feljutott a Premier League- míg a Charlton Athletic a harmadosztályban folytatja jövőre.

    A wolverhamptoniak ünneplik a feljutástA Farkasok hazai pályán 1-0-ra verték a Queens Park Rangerst, a meccs hőse, mint a szezon során sokszor, most is Sylvain Ebanks-Blake volt, aki Andy Keogh passza után megszerezte idei 25. gólját.

    Mick McCarthy csapatának szerencsére is szüksége volt a győzelemhez, hiszen a QPR dominált a második félidő nagy részében. A Wolves mostantól kezdhet felkészülni az élvonalbeli szereplésre.

    A Birmingham City maradt a második, még automatikus feljutást érő helyen, ráadásul négy pontra növelte előnyét a harmadik Sheffield Uniteddel szemben a Watford legyőzésével.

    A Cardiff City továbbra is a negyedik, de a Preston North Endtől elszenvedett 6-0-s vereséggel szinte semmi esélyük, hogy odaérjenek a második helyre és automatikusan feljussanak. A Preston ezzel szemben újra kezdhet bizakodni, hogy eléri a rájátszást érő pozíciók valamelyikét.

    A Swansea Citynek is maradt esélye az osztályozós helyekre a Bristol City 1-0-s legyőzésével. A Reading megőrizte ötödik helyét a kiesés ellen harcoló Barnsley elleni döntetlennel.

    Az utolsó helyen álló Charlton Athletic kiesése biztossá vált, miután kétgólos vezetést szórakoztak el hazai pályán a Blackpoollal szemben.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: