• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Carrick javulásra számít



    A Manchester United középpályása, Michael Carrick szerint csapata vissza fog térni a helyes útra a az utóbbi hetek gyenge teljesítménye után.

    Michael CarrickMúlt hétvégén a debütáns Federico macheda hosszabbításban szerzett gólja kellett ahhoz, hogy a United két, sorozatban elszenvedett vereség után ismét nyerni tudjon és visszavegye első helyét a Liverpooltól. Két nappal később mindössze egy döntetlenre voltak képesek hazai pályán az FC Porto ellen.

    Néhány hete még mindenki arról beszélt, hogy a manchesterieké a világ legjobb formában lévő klubja és az összes trófeát besöpörhetik idén. A Pool elleni kiütéses vereség azonban láthatóan összezavarta a játékosokat.

    Carrick biztos benne, hogy már minden rendeződött a fejekben és csapata holnap, a Sunderland ellen már régi fényében tündököl majd.

    “Furcsa időszakon mentünk át. A saját dolgunkat nehezítettük meg, mert olyan hibákat követtünk el, amit már régen nem láthattak tőlünk a szurkolók” – mondta a korábbi Tottenham-játékos.

    “Minden rendeződni fog és biztos vagyok benne, hogy a folyamat már holnap elkezdődik. Ha visszatérünk a helyes útra, akkor erre az időszakra, mint egy apróbb kisiklásra tekinthetünk majd vissza a szezon végén.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: