• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A The Insider szerint 35 millió fontba kerülhet Balotelli az Arsenalnak!  Az AC Milan arra kérte a játékos ügynökét, Mino Raiolat, hogy újabb 10 millió fonttal próbálja feljebb tornászni a támadó árát, akiért az ágyúsok 25 millió fontot akartak adni.
  BalotelliA Goal korábbi cikke szerint Arsene Wenger Brazíliában találkozik majd Mino Raiolaval-Wenger a francia TV szakkomentátora-szombaton, hogy az olasz támadóról egyeztessenek.
  Az Arsenal 25 millió font körüli árban reménykedett a Manchester City egykori játékosáért, viszont Raiola még 10 millió fonttal próbálja többért eladni a játékost.
  A Milan nem jutott a BL-be, így elengedi sztárját, akinek az árából 20% a Cityt illeti majd. Az olasz klub így a lehető legtöbbet akarja kapni a játékosáért.
  Balotelli 28 gólt szerzett 51 Milanos meccsén, 2013 januári visszatérése óta. A játékos nem akart válaszolni viszont a jövőjét illető kérdésre a Costa Rica elleni, 1-0-ás vereség után.
  “Csak a válogatottra koncentrálok és a VB-re.
  “Meglátjuk mi lesz később. Én nem tudok semmit.”
  Raiola is hasonló stílusban válaszolt a hét elején a Sky Sportsnak, mikor Balotelliről kérdezték: “Az Arsenal egy fantasztikus klub.”
  “A világon csak 8 vagy 10 klub tudja megvenni Mario Balotellit, mivel ő egy világklasszis, az egyik legnagyobb.
  “Minden lehetséges.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal), Válogatott, VB/EB

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: