• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Chelsea tárgyal Kakával  A Chelsea még mindig nem adta fel a reményt, hogy leigazolja az AC Milan brazil szupersztárját, Kakát, legalábbis a játékos ügynöke szerint.

  A játékost akkor hozták szóba a Kékekkel, amikor a híres brazil mester, Luiz Felipe Scolari ült le a kispadra a Stamford Bridge-en.

  A Milan kijelentete, hogy a középpályás nem eladó, de egyes hírek szerint a Chelsea meg fog próbálkozni még egy körülbelül 78 millió fontos ajánlattal az átigazolási időszak vége előtt.

  Úgy tudni, Kaká, akit 2012-ig köt szerződés az olaszokhoz, csalódott, amiért klubja nem engedte el őt az olimpiai játékokra Pekingbe.

  A dél-amerikai sztár ügynöke, Diogo Kotscho állítása szerint a két csapat között jelenleg is tárgyalások folynak.

  “Szombaton beszéltem Kakával. Tudjuk, hogy a két csapat tárgyal az átigazolásról, bár egyezég még nem született.” – mondta az ügynök.

  “Szerintem lehetséges, hogy már most, augusztusban létrejön a transzfer, de Kaká erről csak akkor akar beszélni, ha már lezárult az üzlet.”

  “Várja a Chelsea ajánlatát, ha megérkezik, akkor leül tárgyalni a londoniakkal. Egyelőre várunk és majd meglátjuk, hogy mi lesz”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: