• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gilberto örülne néhány új játékosnak  Az Arsenal brazil középpályása, Gilberto Silva arra kérte Arsene Wengert, hogy igazoljon néhány új játékost, ha szeretné motiváltan tartani a fiatalokat.

  Mathieu Falmini elvesztése és Alexander Hleb lehetséges távozása miatt egyelőre senki nem tudja, hogy mekkora esélye lesz az Ágyúsoknak jövőre a bajnoki címért vívott harcban.

  Wengernek különleges tehetsége van a fiatal tehetségek felfedezéséhez és Gilberto szerint a francia mesternek szüksége is lesz erre nyáron.

  “Szerintem Arsene Wengernek igazolnia kell néhány játékost nyáron, ha azt szeretné, hogy az Arsenal jövőre is felvegye a versenyt a legjobbakkal.” – mondta a dél-amerikai.

  “A több bajnokesélyes csapatnak sokkal több játékosa van. Nehéz úgy játszani ellenük, hogy sokkal erősebbek és rengeteg lehetőségük van a felállást illetően.”

  “Szerintem az egyik legkomolyabb feladat, hogy mindenkit motiváltan tartsunk az Arsenalnál, hiszen szépen játszottunk, de idén sem nyertünk semmit.”

  A brazil mindenképpen szeretné kitölteni jelenlegi szerződését a londoniaknál, mely még egy évre szól, de egyelőre nem tárgyalt Wengerrel.

  “Egyáltalán semmi ötletem nincs, hogy mit hoz a jövő, de szeretnék az Arsenalnál maradni, hiszen még egy év hátra van a kontraktusomból.”

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: