• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie megbízik a fiatalokban  Bárkivel is sorsolják össze a Manchester Unitedet a Ligakupa elődöntőjében, Sir Alex Ferguson ismét a fiatalokat küldi majd pályára.

  Manchesteri gólörömA tartalékosan felálló United a múlt héten vereséget szenvedett a Besiktastól, tegnap viszont 2-0-s győzelmükkel kiejtették a Ligakupából a Premier League harmadik helyén álló Tottenham Hotspurt, akiket a legerősebb felállásukban küldött pályára Harry Redknapp.

  Ma este derül majd ki, hogy az elődöntőben kivel fognak összecsapni a Vörös Ördögök. A városi rivális Manchester City is a lehetséges ellenfelek között van, de akárhogy is alakuljon a sorsolás, Ferguson ismét a fiatal tehetségeket állítja majd csatasorba.

  “Szeretném, ha ezek a srácok élveznék az elődöntő minden percét, mert nem titok, hogy ismét ők kapnak majd lehetőséget” – mondta Fergie mester.

  “Egyre jobb csapattá válunk, mivel a fiataljaink is megkapják a lehetőséget a bizonyításra és így ők is egyre csak fejlődnek.”

  Ferguson a Spurs elleni meccs után Anderson és a két gólt szerző Darron Gibson teljesítményét emelte ki: “Mindketten nagyon jól voltak. Anderson minden labdára elindult és többször letámadta az ellenfelet a pálya közepén. Nagyban hozzájárult a magabiztos győzelmünkhöz.”

  “Darron Gibson egy olyan játékos, aki nagyszerű gólokat tud szerezni távoli lövésekből. Hatalmas erővel képes bombázni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Egyéb kupák

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: