• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie megbízik a fiatalokban



    Bárkivel is sorsolják össze a Manchester Unitedet a Ligakupa elődöntőjében, Sir Alex Ferguson ismét a fiatalokat küldi majd pályára.

    Manchesteri gólörömA tartalékosan felálló United a múlt héten vereséget szenvedett a Besiktastól, tegnap viszont 2-0-s győzelmükkel kiejtették a Ligakupából a Premier League harmadik helyén álló Tottenham Hotspurt, akiket a legerősebb felállásukban küldött pályára Harry Redknapp.

    Ma este derül majd ki, hogy az elődöntőben kivel fognak összecsapni a Vörös Ördögök. A városi rivális Manchester City is a lehetséges ellenfelek között van, de akárhogy is alakuljon a sorsolás, Ferguson ismét a fiatal tehetségeket állítja majd csatasorba.

    “Szeretném, ha ezek a srácok élveznék az elődöntő minden percét, mert nem titok, hogy ismét ők kapnak majd lehetőséget” – mondta Fergie mester.

    “Egyre jobb csapattá válunk, mivel a fiataljaink is megkapják a lehetőséget a bizonyításra és így ők is egyre csak fejlődnek.”

    Ferguson a Spurs elleni meccs után Anderson és a két gólt szerző Darron Gibson teljesítményét emelte ki: “Mindketten nagyon jól voltak. Anderson minden labdára elindult és többször letámadta az ellenfelet a pálya közepén. Nagyban hozzájárult a magabiztos győzelmünkhöz.”

    “Darron Gibson egy olyan játékos, aki nagyszerű gólokat tud szerezni távoli lövésekből. Hatalmas erővel képes bombázni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: