• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie: “Anderson United-legenda lehet”  Sir Alex Ferguson szerint a brazil válogatott Anderson lehet a Manchester United közetkező legendás középpályása.

  Minden bizonnyal a 20 éves játékos is részt vesz majd a mai, Queens Park Rangers elleni Ligakupa-meccsen. Ferguson nyilatkozatában megdicsérte a 18 millió fontért igazolt dél-amerikait.

  “A játékstílusunk sokat változott az elmúlt néhány évben. Teljesen másmilyen játékosaink vannak, mint tíz éve.” – mondta a skót mester.

  “Amikor átvettem a klub irányítását, az emberek azt mondták, Bryan Robson a király a pályán és nélküle nem tudunk nyerni. Én is kezdtem ezt hinni, mert nem játszottunk jól, ha ő nem volt a csapatban.”

  “Változtatnunk kellett a mentalitásunkon. Mindenki arról beszélt, hogy sosem találunk mégegy olyan jó játékost, mint Robson, de aztán leigazoltuk Roy Keane-t.”

  “Aztán, amikor Keane is visszavonult, róla is azt mondták, hogy pótolhatatlan, de akkor belépett az ajtón Anderson. Ez a futball körforgása.”

  “Anderson teljesen más, mint Keane volt. Az ember elkezd aggódni, ha elveszt egy olyan játékost, mint Keane, ráadásul Paul Scholes is a pályafutása vége felé halad, hogy ki fogja irányítani a Unitedet a pályán.”

  “Aztán jön egy olyan srác, mint Anderson, mindössze 19 éves volt, amikor hozzánk került, de a kezdetektől fogva remekül teljesít.”

  “Ahogy egyre jobban érik, kiváló játékos lesz belőle. Az élet megy tovább a Unitednél is.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: