• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “Anderson United-legenda lehet”



    Sir Alex Ferguson szerint a brazil válogatott Anderson lehet a Manchester United közetkező legendás középpályása.

    Minden bizonnyal a 20 éves játékos is részt vesz majd a mai, Queens Park Rangers elleni Ligakupa-meccsen. Ferguson nyilatkozatában megdicsérte a 18 millió fontért igazolt dél-amerikait.

    “A játékstílusunk sokat változott az elmúlt néhány évben. Teljesen másmilyen játékosaink vannak, mint tíz éve.” – mondta a skót mester.

    “Amikor átvettem a klub irányítását, az emberek azt mondták, Bryan Robson a király a pályán és nélküle nem tudunk nyerni. Én is kezdtem ezt hinni, mert nem játszottunk jól, ha ő nem volt a csapatban.”

    “Változtatnunk kellett a mentalitásunkon. Mindenki arról beszélt, hogy sosem találunk mégegy olyan jó játékost, mint Robson, de aztán leigazoltuk Roy Keane-t.”

    “Aztán, amikor Keane is visszavonult, róla is azt mondták, hogy pótolhatatlan, de akkor belépett az ajtón Anderson. Ez a futball körforgása.”

    “Anderson teljesen más, mint Keane volt. Az ember elkezd aggódni, ha elveszt egy olyan játékost, mint Keane, ráadásul Paul Scholes is a pályafutása vége felé halad, hogy ki fogja irányítani a Unitedet a pályán.”

    “Aztán jön egy olyan srác, mint Anderson, mindössze 19 éves volt, amikor hozzánk került, de a kezdetektől fogva remekül teljesít.”

    “Ahogy egyre jobban érik, kiváló játékos lesz belőle. Az élet megy tovább a Unitednél is.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: