• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Anderson csalódott  Anderson elégedetlen a Manchester Unitedben nyújtott teljesítményével és úgy érzi, itt lenne az ideje, hogy végre gólokat lőjön.

  A brazil középpályás 2007-ben az FC Portótól került a Vörös Ördögökhöz, ahol azóta 96 meccsen lépett pályára és mindössze egy gólt szerzett.

  A 21 éves játékos kiábrándító teljesítményt nyújtott a Leeds United ellen 1-0-ra elvesztett találkozón és egyre inkább zavarja, hogy nem találja régi formáját.

  “Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott a teljesítményem a kevés gólom miatt. Nagyon elszomorít a helyzet” – mondta Anderson.

  “Az egyik legfontosabb célom, hogy újra olyan formába lendüljek, mint amilyenben a Portónál voltam. Aztán jöhetnének a fontos gólok, amik rengeteget számítanak egy játékos megítélésekor.”

  “Mindenki szomorú lenne a helyemben, hiszen támadó szellemű játékos vagyok, ehhez képest jó, ha félévente egyszer betalálok.”

  “Nem szabad hagynom, hogy a csalódottságom hatással legyen a teljesítményemre, csak néhány jó meccsre van szükségem, hogy összeszedjem magam.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: