• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Anderson csalódott



    Anderson elégedetlen a Manchester Unitedben nyújtott teljesítményével és úgy érzi, itt lenne az ideje, hogy végre gólokat lőjön.

    A brazil középpályás 2007-ben az FC Portótól került a Vörös Ördögökhöz, ahol azóta 96 meccsen lépett pályára és mindössze egy gólt szerzett.

    A 21 éves játékos kiábrándító teljesítményt nyújtott a Leeds United ellen 1-0-ra elvesztett találkozón és egyre inkább zavarja, hogy nem találja régi formáját.

    “Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott a teljesítményem a kevés gólom miatt. Nagyon elszomorít a helyzet” – mondta Anderson.

    “Az egyik legfontosabb célom, hogy újra olyan formába lendüljek, mint amilyenben a Portónál voltam. Aztán jöhetnének a fontos gólok, amik rengeteget számítanak egy játékos megítélésekor.”

    “Mindenki szomorú lenne a helyemben, hiszen támadó szellemű játékos vagyok, ehhez képest jó, ha félévente egyszer betalálok.”

    “Nem szabad hagynom, hogy a csalódottságom hatással legyen a teljesítményemre, csak néhány jó meccsre van szükségem, hogy összeszedjem magam.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: