• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Anderson a jövőjén gondolkodik  A Manchester United kezdőjéből nemrég kikerült Anderson egyelőre nem tudja, hogy mi lenne a legjobb döntés pályafutása szempontjából.

  A brazil tehetség távozása már többször szóba került, a mostani hírek szerint a középpályás összeveszett Sir Alex Fergusonnal.

  Anderson a január 19-i, Manchester City elleni Ligakupa-meccs óta nem lépett pályára a Unitedben. Úgy tudni, idő közben hazatért Brazíliába, ami miatt több edzést kihagyott, ezzel felbőszítve a skót mester.

  A 21 éves játékos elmondása szerint azért utazott haza, hogy ott nyugodtan elgondolkodhasson jövőjéről.

  “Nem szeretném elárulni, hogy miről beszélgettünk Fergusonnal, de elmondtam neki, hogy én miként látom a dolgokat” – mondta Anderson.

  “Azért utaztam Brazíliába, hogy a folytatásról gondolkodjak és nem azért, hogy más klubokkal tárgyaljak. Nagy álmom, hogy ott legyek a brazil keretben a vb-n, de ha nem kapok lehetőséget a Unitedben, Dunga nem fog behívni.”

  “Nehéz helyzetben vagyok, mert mindenképpen játszanom kell. Mindig jó volt a kapcsolatom Fergusonnal, ő azt kérte, hogy jobban igyekezzek, amit meg is fogok tenni, de muszáj játszanom.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: