• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sandro aláírt a Spurshöz  Az Internacional sztárja, Sandro ma átesett az orvosi vizsgálatokon a Tottenham Hotspurnél, így már semmi akadálya, hogy a következő szezont Londonban kezdje meg.

  A 21 éves brazil a Copa Libertadores döntője után csatlakozik majd a fehér mezesekhez. A Spurs mestere, Harry Redknapp fényes jövőt jósol új szerzeményének.

  “Sandro egy kiemelkedően jó fiatal játékos, aki nagyszerű karrier előtt áll” – mondta Redknapp.

  “Egy erős és agresszív középpályásról van szó, és már nagyon várjuk, hogy ő is a keretünk tagja legyen. Már játszott Brazília felnőtt válogatottjában és több korosztályos csapatban is kapitány volt.”

  “A minap Alex Fergusonnal ebédeltem, aki egy elképesztő statisztikát mutatott, mely szerint mindössze 14-15 angol játékos szerepelt tavaly a Bajnokok Ligájában és száznál is több brazil.”

  “Sokan azt hiszik, hogy ez egy európai sorozat az európai játékosoknak, de ezek a számok is remekül mutatják, hogy mennyi tehetséges brazil van a csapatokban. Brazília elképesztő ütemben termeli ki a tehetségeket.”

  “Az elnökünk, Daniel Levy remek munkát végzett, hatalmas szerepe van abban, hogy leigazoltuk Sandrót. Nem sok elnök utazta volna keresztül a fél világot egy játékosért. Daniel kétszer is átrepült Brazíliába, ahol komoly egyeztetéseket folytatott az Internacionallal.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: