• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie a klub tehetséges fiataljait magasztalta  Sir Alex Ferguson úgy érzi, hogy a Manchester Unitedben tökéletes egyensúlyt képeznek a fiatal, valamint a tapasztaltabb játékosok.

  Mindamellett, hogy Dimitar Berbatov megszerzésével finesz és egy újabb gólgyáros került a csapatba, a skót menedzser rendkívül elégedett a klub életében napjainkban feltörekvő fiatal, tehetségesebbnél tehetségesebb játékosokkal – mindez pedig optimizmusra ad okot a United mesterének.

  “Tele vagyunk fiatal játékosokkal, akik nagyon jól teljesítenek és fantasztikus lehetőségek rejlenek bennük” – mondta. “Rafael, a testvére, Fabio, Possebon, Gibson, Jonny Evans és Welbeck mind mind olyan fiatalok, akiket az elmúlt 15, vagy még annál is több év során ki akartunk nevelni.”

  “Ezek a srácok képesek arra, hogy kitörjenek az utánpótlásrendszerből, beverekedjék magukat a felnőtt csapat középkorosztályú játékosai közé, és idővel ők váljanak majd a klub tapasztaltjaivá. Ezt szokás menedzselési változásnak hívni.”

  Amikor két, rohamos ütemben fejlődő védőjéről kérdezték, Sir Alex nem spórolt a dicsérő szavakkal, és nagy jövőt jósolt fiainak.

  “Evans a United jövőbeni középső védője, ehhez kétség sem férhet” – vélekedett. “20 éves és a karrierje jövője abszolút biztonságban van.”

  “A fiatal Rafael egy lenyűgöző tehetség – bizonyította ezt az Aalborg ellen. Ő egy támadószellemű játékos, aki elképesztő módon hiszen önmagában.”

  A jövő csillagai:

  Fabio da Silva – Védő (18 éves)

  Rafael da Silva – Védő (18 éves)

  Jonny Evans – Védő (20 éves)

  Darron Gibson – Középpályás (20 éves)

  Rodrigo Possebon – Középpályás (19 éves)

  Danny Welbeck – Csatár (17 éves)

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: