• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie a klub tehetséges fiataljait magasztalta



    Sir Alex Ferguson úgy érzi, hogy a Manchester Unitedben tökéletes egyensúlyt képeznek a fiatal, valamint a tapasztaltabb játékosok.

    Mindamellett, hogy Dimitar Berbatov megszerzésével finesz és egy újabb gólgyáros került a csapatba, a skót menedzser rendkívül elégedett a klub életében napjainkban feltörekvő fiatal, tehetségesebbnél tehetségesebb játékosokkal – mindez pedig optimizmusra ad okot a United mesterének.

    “Tele vagyunk fiatal játékosokkal, akik nagyon jól teljesítenek és fantasztikus lehetőségek rejlenek bennük” – mondta. “Rafael, a testvére, Fabio, Possebon, Gibson, Jonny Evans és Welbeck mind mind olyan fiatalok, akiket az elmúlt 15, vagy még annál is több év során ki akartunk nevelni.”

    “Ezek a srácok képesek arra, hogy kitörjenek az utánpótlásrendszerből, beverekedjék magukat a felnőtt csapat középkorosztályú játékosai közé, és idővel ők váljanak majd a klub tapasztaltjaivá. Ezt szokás menedzselési változásnak hívni.”

    Amikor két, rohamos ütemben fejlődő védőjéről kérdezték, Sir Alex nem spórolt a dicsérő szavakkal, és nagy jövőt jósolt fiainak.

    “Evans a United jövőbeni középső védője, ehhez kétség sem férhet” – vélekedett. “20 éves és a karrierje jövője abszolút biztonságban van.”

    “A fiatal Rafael egy lenyűgöző tehetség – bizonyította ezt az Aalborg ellen. Ő egy támadószellemű játékos, aki elképesztő módon hiszen önmagában.”

    A jövő csillagai:

    Fabio da Silva – Védő (18 éves)

    Rafael da Silva – Védő (18 éves)

    Jonny Evans – Védő (20 éves)

    Darron Gibson – Középpályás (20 éves)

    Rodrigo Possebon – Középpályás (19 éves)

    Danny Welbeck – Csatár (17 éves)

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: