• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Martínez nem fél Cattermole elvesztésétől  A Wigan Athletic mesterét, Roberto Mertínezt nem aggasztja, hogy a Sunderlanddel, a Tottenhammel és a Liverpoollal is szóba hozták Lee Cattermole-t.

  Lee CattermoleAz U21-es angol válogatott középpályás tavaly nyáron igazolt a Laticshez, ahol olyan jó formában tündökölt, hogy több csapat figyelmét is felhívta magára.

  Egyik kérője a Sunderland, ami nem meglepő, hiszen a Fekete Macskákat az a Steve Bruce dirigálja, aki annak idején a kék-fehérekhez csábította. A másik két érdeklődő a Tottenham Hotspur és a Liverpool.

  Néhány menedzser számára talán aggasztó lenne, ha azt hallaná, hogy egyik legjobb játékosát más csapatok szeretnék leigazolni, de Martínez örül a pletykáknak.

  “Nem zavarnak a Lee jövőjével kapcsolatos találgatások, sőt egyenesen szeretem, ha nagy csapatokkal hozzák szóba a játékosainkat” – mondta a korábbi Swansea-mester.

  “Az sokkal nagyobb baj lenne, ha senki nem beszélne a csapatunkról és a játékosokról. Remélem Lee számára elég motivációt jelent majd ezeknek a kluboknak az érdeklődése és ez is arra sarkallja majd, hogy mindent kihozzon magából.”

  “Az elmúlt szezonban láttuk, hogy a pályán igazi vezérként viselkedik, és mindene megvan ahhoz, hogy egy nap a világ legjobbjai közé emelkedjen. Nagyon jó érzés, hogy ilyen futballisták vannak a keretünkben.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: