• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bale Hollandiában?  Az Ajax menedzsere, Martin Jol utalásokat tett arra, hogy megpróbálja majd leigazolni Gareth Bale-t a Totenham Hotspurtől.

  Gareth BaleA tehetséges hátvéd 2007-ben 5 millió fontért igazolt a Spurshöz a Southamptontól, de nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Hol sérült volt, hol pedig formán kívül futballozott.

  Érdekesség vele kapcsolatban, hogy 24 bajnoki meccsen játszott eddig a londoniaknál, akik ezekből egyet sem nyertek meg.

  Jol, aki annak idején a Tottenhamhez vitte a walesi válogatott bekket, úgy érzi, jót tenne a játékosnak, ha távozna Angliából.

  “Egy nagyszerű csapatnál van, de muszáj lenne játszania, mivel csak így válhat jobbá egy játékos” – mondta a holland szakember.

  “Talán az lenne a legjobb a számára, ha Anglián kívül próbálna szerencsét. Lehet, hogy csak külföldön tudná visszanyerni az önbizalmát.”

  “Fiatalabb korában mestere volt a szabadrúgásoknak és a szögleteknek, nagyon kár lenne érte, ha nem érvényesíthetné az ilyen adottságait.”

  “Mikor a Spurshöz igazolt, sokan úgy gondolták, hogy nem áll készen, de én biztos voltam benne, hogy idővel világklasszis védő válik belőle. Még mindig így gondolom.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: