• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Upson: “Megérdemlem a válogatottságot”  Matthew Upson biztos benne, hogy elég jó az angol válogatottsághoz, még akkor is, ha a kapitánnyal és a kapitány helyettesével kell megküzdenie a csapatba kerülésért.

  Upson szinte biztosan elnyeri 11. válogatottságát szerdán, Fehéroroszország ellen, mivel John Terry továbbra is hátsérüléssel bajlódik.

  A 29 éves védő eddig a ranglétra alja felé helyezkedett el, Fabio Capello irányítása alatt viszont látszólag ő lett az első számú beugró. Az Andorra elleni Vb-selejtezőn is ő pótolta Rio Ferdinandot.

  A West Ham United játékosa elmondta, hogy szerinte megérdemli a helyét a Háromoroszlánosoknál és mindent megtesz, hogy minél többször képviselhesse hazáját.

  “Talán korábban nem hittem eléggé magamban. Nem gondoltam, hogy megérdemlem, hogy itt legyek.” – mondta Upson.

  “Ha így érzel, nem lehetsz képes nagy dolgokra. Én viszont már bízom magamban, elhiszem, hogy megérdemelten vagyok a válogatottban. Úgy érzem, képes vagyok a feladatom elvégzésére.”

  “Az, hogy John Terry a csapatkapitány, Rio Ferdinand pedig a helyettese, nem jelenti azt, hogy automatikusan kimaradsz a válogatottból, ha te is védő vagy.”

  “A dolgok nagyon gyorsan történnek a futballban, sérülések, formahanyatlások… Nem az számít, hogy mással mi történik, hogyan teljesít, csak a saját teljesítményemmel kell foglalkoznom.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: