• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp megvédte Bentleyt  Bár sokan másképp gondolják, Harry Redknapp szerint David Bentley egyáltalán nem bajkeverő, és biztos benne, hogy jól fog játszani hétvégén.

  David BentleyAaron Lennon bokasérüléssel küzd, így a korábbi Blackburn-játékosnak lehetősége nyílik a bizonyításra a Tottenham Hotspur kezdőjében.

  A 25 éves játékos eddig nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, mindössze egy bajnoki góllal büszkélkedhet. Teljesítménye mellett sokan a viselkedését is bírálják, de Redknapp a védelmébe vette.

  “Sokan megkérdőjelezik, hogy érdemes volt-e leigazolni Davidet. Az Everton elleni Ligakupa-meccsen nagyon jól játszott és biztos vagyok benne, hogy szombaton, az Arsenal elleni rangadón is sokat segít majd a csapatnak” – mondta az angol szakember.

  “Egy ekkora meccsen a Tottenhamnek nagy szüksége van egy jó formában lévő Bentleyre. A volt csapata ellen bizonyára mindent belead majd.”

  “Mostanában nincs könnyű dolga, a törvénnyel is összetűzésbe került és saját elmondása szerint sem tett túl sokat azért, hogy Lennon elé kerüljön a ranglétrán.”

  “Mindezek ellenére jó srácnak tartom, pedig lenne oka a beképzeltségre, hiszen jóképű és nagyon tehetséges, egy ideig őt tartották a következő Beckhamnek.”

  “Reméljük, az Arsenal ellen láthatunk tőle pár életveszélyes beadást.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: