• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp megvédte Bentleyt



    Bár sokan másképp gondolják, Harry Redknapp szerint David Bentley egyáltalán nem bajkeverő, és biztos benne, hogy jól fog játszani hétvégén.

    David BentleyAaron Lennon bokasérüléssel küzd, így a korábbi Blackburn-játékosnak lehetősége nyílik a bizonyításra a Tottenham Hotspur kezdőjében.

    A 25 éves játékos eddig nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, mindössze egy bajnoki góllal büszkélkedhet. Teljesítménye mellett sokan a viselkedését is bírálják, de Redknapp a védelmébe vette.

    “Sokan megkérdőjelezik, hogy érdemes volt-e leigazolni Davidet. Az Everton elleni Ligakupa-meccsen nagyon jól játszott és biztos vagyok benne, hogy szombaton, az Arsenal elleni rangadón is sokat segít majd a csapatnak” – mondta az angol szakember.

    “Egy ekkora meccsen a Tottenhamnek nagy szüksége van egy jó formában lévő Bentleyre. A volt csapata ellen bizonyára mindent belead majd.”

    “Mostanában nincs könnyű dolga, a törvénnyel is összetűzésbe került és saját elmondása szerint sem tett túl sokat azért, hogy Lennon elé kerüljön a ranglétrán.”

    “Mindezek ellenére jó srácnak tartom, pedig lenne oka a beképzeltségre, hiszen jóképű és nagyon tehetséges, egy ideig őt tartották a következő Beckhamnek.”

    “Reméljük, az Arsenal ellen láthatunk tőle pár életveszélyes beadást.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: