• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Harry szerint megpróbálják majd elvinni Bentley-t  Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur mestere biztos benne, hogy nyáron megpróbálják majd elcsábítani csapatától David Bentley-t.

  David BentleyBentley abban a reményben igazolt a Blackburntől a Spurshöz, hogy így nagyobb esélye lesz átvenni David Beckham helyét az angol válogatottnál. Terve azonban nem valósult meg, a londoni klubnál és a nemzeti csapatnál is Aaron Lennon mögé csúszott a ranglétrán.

  Redknapp egy játékosától sem szeretne megválni, de biztos benne, hogy a korábbi Arsenal-játékos helyzete több csapat figyelmét is felkeltette.

  “A csapatok menedzserei jól tudják, hogy mire képes, ezért valószínű, hogy megpróbálják majd megszerezni” – mondta Redknapp.

  Bentley helyzetét tovább nehezíti, hogy korábban Luka Modric is bebizonyította, kiválóan képes játszani a középpálya bal oldalán.

  “Davidnek nagyon nehéz dolga van, Aaron kiváló formában játszik. Őszinte leszek: remélem, hogy Aaron továbbra is így játszik majd és továbbra is jó eredményeket érünk el.”

  “Modric is képes remekül játszani a bal oldalon, semmi pénzért nem hagynám ki a csapatból. Nehéz a döntés, de minden menedzsernek ilyen gondoka kívánok, hiszen jó formában van a csapat és nem tudok választani a jobbnál jobb játékosok közül.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: