• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rafa nem Fergie-t szeretné legyőzni  A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez elárulta, nincs személyes ellentét közte és a Manchester Unitedet dirigáló Sir Alex Ferguson között.

  Sir Alex Ferguson és Rafa BenitezA United botlásainak köszönhetően a Liverpoolnak ismét reális esélye van a bajnoki cím megnyerésére.

  A Vörösök át is vehetik a vezetést a bajnokságban, ha ma legyőzik a Fulhamet. A manchesteriek holnap csapnak majd össze az Aston Villával, így esélyük nyílik visszaszerezni az első helyet a Pool sikere esetén, ráadásul még mindig van egy elmaradt meccsük, mellyel akár növelhetik előnyüket.

  Benitez a legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, nincs semmi baja Fergusonnal, nem az a célja, hogy fölé kerekedjen, egyedül csapata eredményei érdeklik.

  “Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy csatározás folyna köztem és Sir Alex között. Próbálok minden megtenni a csapatom sikeréért, nincs köztünk személyes ellentét, hiába próbálják így beállítani” – mondta a spanyol.

  “Nagyon tisztelem Sir Alexet, de nem foglalkozom vele. Elégedett vagyok a csapatom játékával és örülök annak, hogy Steven Gerrard és Dirk Kuyt is hosszabbított.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: