• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rafa nem Fergie-t szeretné legyőzni



    A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez elárulta, nincs személyes ellentét közte és a Manchester Unitedet dirigáló Sir Alex Ferguson között.

    Sir Alex Ferguson és Rafa BenitezA United botlásainak köszönhetően a Liverpoolnak ismét reális esélye van a bajnoki cím megnyerésére.

    A Vörösök át is vehetik a vezetést a bajnokságban, ha ma legyőzik a Fulhamet. A manchesteriek holnap csapnak majd össze az Aston Villával, így esélyük nyílik visszaszerezni az első helyet a Pool sikere esetén, ráadásul még mindig van egy elmaradt meccsük, mellyel akár növelhetik előnyüket.

    Benitez a legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, nincs semmi baja Fergusonnal, nem az a célja, hogy fölé kerekedjen, egyedül csapata eredményei érdeklik.

    “Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy csatározás folyna köztem és Sir Alex között. Próbálok minden megtenni a csapatom sikeréért, nincs köztünk személyes ellentét, hiába próbálják így beállítani” – mondta a spanyol.

    “Nagyon tisztelem Sir Alexet, de nem foglalkozom vele. Elégedett vagyok a csapatom játékával és örülök annak, hogy Steven Gerrard és Dirk Kuyt is hosszabbított.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: