• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Notts Countyt meghívták a Juve stadionavatójára



    A Juventus szeptember 8-án, csütörtökön egy Notts County elleni barátságos meccsel nyitja meg hivatalos új, 41 ezer férőhelyes stadionját, a Juventus Arenát.

    A torinóiak választása nem véletlenül esett a szebb napokat is látott, jelenleg a harmadosztályban sínylődő együttesre. A Juve 1903 óta viseli az azóta legendássá vált fekete-fehér csíkos szerelését, melynek ötlete a nottinghami klubtól származott. A két csapat között azóta is baráti a viszony.

    “Be kell ismernem, mikor először elolvastam a Juventus felkérését, alig mertem elhinni” – kezdte a Notts elnöke, Ray Trew.

    “Az időpont nem éppen ideális, hiszen két nappal később vendégül látjuk a Walsallt, kedden pedig az Exeter Cityhez utazunk, de a menedzserrel, Martin Allennel együtt úgy döntöttünk, hogy a két csapat közötti baráti viszonyra, valamint az esemény presztízsére való tekintettel mindenképpen igent mondunk.”

    “Hatalmas élmény lesz mindenki számára, aki valamilyen formában kötődik ehhez a csapathoz, a játékosok, az edzők, és bizonyára a szurkolók is nagyon fogják élvezni.”

    Forrás: SkySports




    Témakör:
    League One (harmadosztály) és lejjebb

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: