• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Notts Countyt meghívták a Juve stadionavatójára  A Juventus szeptember 8-án, csütörtökön egy Notts County elleni barátságos meccsel nyitja meg hivatalos új, 41 ezer férőhelyes stadionját, a Juventus Arenát.

  A torinóiak választása nem véletlenül esett a szebb napokat is látott, jelenleg a harmadosztályban sínylődő együttesre. A Juve 1903 óta viseli az azóta legendássá vált fekete-fehér csíkos szerelését, melynek ötlete a nottinghami klubtól származott. A két csapat között azóta is baráti a viszony.

  “Be kell ismernem, mikor először elolvastam a Juventus felkérését, alig mertem elhinni” – kezdte a Notts elnöke, Ray Trew.

  “Az időpont nem éppen ideális, hiszen két nappal később vendégül látjuk a Walsallt, kedden pedig az Exeter Cityhez utazunk, de a menedzserrel, Martin Allennel együtt úgy döntöttünk, hogy a két csapat közötti baráti viszonyra, valamint az esemény presztízsére való tekintettel mindenképpen igent mondunk.”

  “Hatalmas élmény lesz mindenki számára, aki valamilyen formában kötődik ehhez a csapathoz, a játékosok, az edzők, és bizonyára a szurkolók is nagyon fogják élvezni.”

  Forrás: SkySports
  Témakör:
  League One (harmadosztály) és lejjebb

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: