• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger nem vár sokat a januártól  Az Arsenal mestere, Arsene Wenger nem bízik benne, hogy sikerül megerősítenie a csapatát a téli átigazolási időszakban.

  Edin DzekoAz Ágyúsoknak Robin van Persie súlyos sérülése miatt szüksége lenne egy jó csatárra, de Wenger nem fűz sok reményt az olyan játékosok megszerzéséhez, mint Edin Dzeko vagy Marouane Chamakh.

  “Ne álmodozzunk sztárjátékosok leigazolásáról” – kezdte a francia szakember.

  “Januárban úgy kell világklasszis játékost találnod, hogy még arra is figyelned kell, hogy játszott-e a Bajnokok Ligájában vagy sem.”

  “Nem vagyok nagy híve a januári átigazolási időszaknak, ennek ellenére figyelni fogom a piacot, de ez nem jelenti azt, hogy veszek is új játékosokat.”

  “Nem kis szerencse kell ahhoz, hogy találj egy klasszist, aki még nem játszott a BL-ben, ráadásul a klubja hajlandó is lenne eladni.”

  “Kedvelem Dzekót, de jelenleg túlságosan is felkapott, túl magas az ára. Chamakh pedig nem eladó, ezt érthetően közölte a Bordeaux elnöke.”

  “Persze megértem őket, az első helyen állnak a csoportjukban a Bajnokok Ligájában, miért akarnának ilyen helyzetben megválni az egyik legjobbjuktól?”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: