• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Chamakh egyre közelebb az Arsenalhoz



    A SkySports értesülései szerint a Bordeaux támadója, Marouane Chamakh Londonba utazott, hogy átigazolása minden részletét tisztázza az Arsenallal, majd aláírjon a klubhoz.

    Az Ágyúsok már hosszú ideje próbálják megszerezni a marokkói válogatott csatárt, de eddig nem jártak sikerrel. Úgy tűnik, a 26 éves játékos ezen a nyáron végre átköltözik az Emirates Stadiumba.

    A londoniak mestere, Arsene Wenger nemrég azt mondta, közel állnak a 26 éves játékos megszerzéséhez. A jelek szerint igaza volt, hiszen Chamakh megérkezett az angol fővárosba, hogy leüljön tárgyalni az Arsenal vezetőivel.

    Az biztos, hogy a piros-fehéreknek nem kellene fizetniük az afrikai gólzsákért, hiszen néhány héten belül lejárt a szerződése a Bordeaux-val.

    “Többször is próbáltuk meghosszabbítani Marouane szerződését, eleinte úgy tűnt, hajlandó lenne elfogadni egy hosszabbítási ajánlatot, de aztán kihátrált” – mondta a francia klub elnöke, Jean-Louis Triaud.

    “Azt mondta, eddig egyszer sem beszélt Arsene Wengerrel, de számomra furcsa, hogy egy klub ennyire biztosra veszi egy játékos megszerzését úgy, hogy nem tárgyalt vele.”

    Forrás: SkySports




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: