• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Chamakh egyre közelebb az Arsenalhoz  A SkySports értesülései szerint a Bordeaux támadója, Marouane Chamakh Londonba utazott, hogy átigazolása minden részletét tisztázza az Arsenallal, majd aláírjon a klubhoz.

  Az Ágyúsok már hosszú ideje próbálják megszerezni a marokkói válogatott csatárt, de eddig nem jártak sikerrel. Úgy tűnik, a 26 éves játékos ezen a nyáron végre átköltözik az Emirates Stadiumba.

  A londoniak mestere, Arsene Wenger nemrég azt mondta, közel állnak a 26 éves játékos megszerzéséhez. A jelek szerint igaza volt, hiszen Chamakh megérkezett az angol fővárosba, hogy leüljön tárgyalni az Arsenal vezetőivel.

  Az biztos, hogy a piros-fehéreknek nem kellene fizetniük az afrikai gólzsákért, hiszen néhány héten belül lejárt a szerződése a Bordeaux-val.

  “Többször is próbáltuk meghosszabbítani Marouane szerződését, eleinte úgy tűnt, hajlandó lenne elfogadni egy hosszabbítási ajánlatot, de aztán kihátrált” – mondta a francia klub elnöke, Jean-Louis Triaud.

  “Azt mondta, eddig egyszer sem beszélt Arsene Wengerrel, de számomra furcsa, hogy egy klub ennyire biztosra veszi egy játékos megszerzését úgy, hogy nem tárgyalt vele.”

  Forrás: SkySports
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: