• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Bordeaux nem adja Chamakh-ot  A Bordeaux vezetősége továbbra sem hajlandó elengedni Marouane Chamakh-ot, sem az Arsenalhoz, sem máshová.

  Marouane ChamakhArsene Wenger csapata már nyáron is megpróbálta megszerezni a marokkói sztárt, de a franciák nemet mondtak nekik, csakúgy, mint a West Hamnek és a Sunderlandnek.

  Az Ágyúsok mindenképpen szeretnének legalább egy támadót venni januárban, hiszen Robin van Persie bokasérülése miatt talán már nem is játszhat ebben a szezonban.

  Chamakh szerződése nyáron lejár, így ingyen távozhat majd. A Bordeaux jobban járna, ha most elengedné, amíg pénzt kaphat érte, de a vezetőség továbbra is hajthatatlan.

  “Nem hallottam róla, hogy az Arsenal új ajánlat tesz majd Chamakh-ért, de amúgy sem válnánk meg a játékostól” – mondta a bordeaux-iak elnöke, Jean-Louis Triaud.

  “Marouane nagyon fontos tagja a csapatunknak, képes meccseket eldönteni, nekünk pedig helyt kell állnunk a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában.”

  “Ha az eladása miatt rossz eredményeket érnénk el, azzal komoly pénzeket is veszthetnénk, ráadásul nem fogunk olyat tenni, amit a menedzser, Laurent Blanc nem szeretne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: