• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: Az Arsenal úgy is bajnok lehet, ha nem hoz még egy csatárt!



    Theo Walcott visszatért a sérüléséből, és Lukas Podolski is gyógyul ,így Wenger nem nagyon akarna költeni az esetlegesen nehéz januári átigazolási időszakban.Giroud
    Az ágyúsok vezetik a bajnokságot, és szombaton a Southampton látogat el hozzájuk. 2 pont az előnye a csapatnak, köszönhetően Giroud góljainak, valamint Ramsey jó játékának.
    Nicklas Bendtner várhatóan elhagyja a klubot januárban, így Giroud lehet a csapat egyetlen középcsatára, de Walcott és Podolski visszatérése könnyíthet a terhein.
    “Theo olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel mások nem.
    Van egy másik lehetőség is, mivel Theo megadja nekünk a sokat mozgó csatár opcióját. Ha elveszítjük viszont Giroud-t, akkor nem lesz egy erős emberünk sem elől.
    “Úgy gondolom, hogy úgy is lehetünk bajnokok, hogyha nem igazolunk még egy csatárt. Podolski még nem tért vissza, de már nem kell sokat várni rá,így nem lesz kellesz igazoljunk még egy csatárt.
    “Nem vagyok az ellen, hogy januárban igazoljunk valamit. Soha sem mondtam azt, hogy nem hibázok-hibázok. Sokszor történt már az meg, hogy nem a jó játékost igazoltuk le.
    “Mindig nehéz a szezon közepén igazolni, mivel ha valaki jó a klubjában, akkor a csapat nem akarja őt eladni, így a szezon végéig kell várni. Sokszor ez amiatt is van, mert nem találjuk meg a megfelelő játékost.”
    Az Arsenal 16 órakor találkozik a 3. helyezett Southampton csapatával.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: