• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Henry nem örül az Ágyúsoknak  A Barcelona támadója, Thierry Henry egyáltalán nem várja az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőt.

  A Barcát a londoni sztárklubbal sorsolták össze a legjobb nyolc között Európa legrangosabb kupasorozatában. Elképzelhető, hogy a francia csatárnak is pályára kell majd lépnie a piros-fehérek ellen, akiket 2007-ben hagyott el a katalánok kedvéért.

  A 32 éves klasszis nyolc évet töltött a fővárosiaknál, ahol a szurkolók egyik legnagyobb kedvencévé vált és a csapatkapitányi karszalagot is ő örökölte meg Patrick Vieirától.

  Henry elmondta, mindent el fog követni a gránátvörös-kékek sikeréért, ha pályára küldi őt Pep Guardiola, de egyáltalán nem örül, hogy ellenfélként kell majd fellépnie az Arsenal otthonában.

  “Tudom, hogy így sorsoltak a Bajnokok Ligájában és ezen már nem lehet változtatni, de akkor is fáj. Nem azt mondom, hogy nem fogok harcolni a Barca sikeréért, hiszen erről szól ez a sport, de nem akarok az Arsenal elleni játszani” – mondta a francia gólzsák.

  “Nagyon furcsa lesz más mezben pályára lépni, még akkor is, ha most már nem a Highbury, hanem az Emirates az otthonuk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: