• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Berbatov: “Tartanak tőlünk”



    Egyik csapat sem lenne túl boldog, ha egy csoportba kerülne a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligájában, legalábbis Dimitar Berbatov véleménye szerint.

    A Bajnokok Ligája serlegeMa délután, Monacóban sorsolják majd ki a BL csoportjait. Az angol csapatok, a Manchester United, a Chelsea, a Liverpool és az Arsenal kivétel nélkül az első kalapba kerültek, így az már biztos, hogy ők nem kerülhetnek össze a címvédő Barcelonával.

    A Real Madridot viszont a második urnába száműzték az utóbbi években nyújtott gyenge teljesítménye miatt, így elképzelhető, hogy Cristiano Ronaldónak egykori csapata vagy annak riválisai ellen kell majd futballoznia.

    “A Manchester United puszta említése sok emberből tiszteletet vált ki. Senki nem szeretne ellenünk játszani” – mondta Berbatov.

    A bolgár válogatott támadó ezután a Barca ellen elvesztet döntőre is kitért. Szerinte a fájó vereség arra ösztönzi a United játékosait, hogy ezúttal jobban teljesítsenek.

    “Az előző kiírásban történtek még elszántabbá tettek minket. Engem különösen rosszul érintett a vereség, hiszen én még nem voltam itt, amikor a csapat bajnok lett Moszkvában. Még sosem nyertem meg a BL-t.”

    “Az a célunk, hogy eljussunk a madridi döntőig. A Bernabeu a világ egyik legnagyszerűbb stadionja. Tudom, hogy képesek vagyunk újra eljutni a fináléig, és ezúttal győzni is fogunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: