• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Berba elégedett magával



    Dimitar Berbatov tegnap, a Bolton Wanderers ellen először játszott hazai pályán a Manchester Unitedben. Úgy érzi, nem vallott szégyent.

    A bolgár válogatott támadó még nem szerzett gólt azóta, hogy körülbelül 30 millió fontért a Tottenham Hotspurtől a Unitedhez igazolt.

    Csalódott volt, hogy a Bolton ellen nem talált be, de mégis úgy érzi, hogy ez volt a legjobb teljesítménye mióta Manchesterben van.

    “Nagyon szerettem volna gólt szerezni, de a három pont a legfontosabb és valóban mi voltunk a jobb csapat. Lőtünk két gólt, de kihagytunk négy vagy öt nagy helyzetet.” – mondta Berbatov a MUTV-nek.

    “Elégedett vagyok a játékommal, főleg a legutóbbi meccs után. Nem használtam ki a helyzeteimet, de előbb-utón jönnek majd a gólok.”

    “A Bolton elleni meccsen én is és a csapat is nagy fejlődést mutatott. Nagyon keményen dolgoztam, hogy segítsem a csapatot, a társakkal is egyre jobban megértjük egymást.”

    A manchesteriek menedzsere, Sir Alex Ferguson elismerően beszélt a bolgárról, mivel szerinte ő a kulcs ahhoz, hogy a csapat elől is jól tartogassa labdát.

    “Nem kell kivárnod, hogy üresen legyen, ha neki akarsz passzolni, akkor is neki adhatod a labdát, ha vannak rajta. Egyszerűen briliáns és volt néhány nagyon szép megmozdulása, csakúgy, mint a többieknek. Nagyon szépen bánt a labdával.” – mondta a mester.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: