• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney: “Visszavághatunk a horvátoknak!”



    Wayne Rooney szerint a jövő hónapban rendezendő Vb-selejtezők során Anglia visszavág majd a horvátoknak az Eb-selejtezőkben elszenvedett sérelmek miatt.

    Fabio Capello válogatottja közepes teljesítményt nyújtott a Csehország elleni barátságos meccs során, mely 2-2-re végződött. Joe Cole késői gólja mentette meg attól az angolokat, hogy vereséget szenvedjenek a Wembley-ben.

    Mindenki arra számít, hogy a tétmeccseken, azaz a Vb-selejtezőkön sokkal jobban fog teljesíteni a csapat. A Háromoroszlánosok szeptember 6-án Andorra ellen kezdenek, majd négy nappal később Zágrábba utaznak a horvátokhoz.

    Rooney tagja volt annak az angol csapatnak, mely 2006 októberében 2-0-ra kikapott a Vaternitől. A Manchester United csatára biztos benne, hogy ezúttal minden másképp alakul.

    “Már mindenki nagyon várja a Horvátország elleni meccset. Feldűhített minket, amit tettek velünk.” – mondta a 22 éves játékos.

    “Alig várjuk, hogy összecsapjunk velük és megverjük őket. Miattuk és magunk miatt is, hiszen nem voltunk ott az Eb-n. Vissza akarunk vágni.”

    “Van még mit bizonyítanunk. Szerintünk megvannak a megfelelő játékosaink ahhoz, hogy jól szerepeljünk a nagy tornákon.”

    “Az elmúlt néhány évben nem így történt, de reméljük, hogy minden megváltozik. Csak ez lehet a célunk, miután nem voltunk ott az Eb-n.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: