• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney: “Visszavághatunk a horvátoknak!”  Wayne Rooney szerint a jövő hónapban rendezendő Vb-selejtezők során Anglia visszavág majd a horvátoknak az Eb-selejtezőkben elszenvedett sérelmek miatt.

  Fabio Capello válogatottja közepes teljesítményt nyújtott a Csehország elleni barátságos meccs során, mely 2-2-re végződött. Joe Cole késői gólja mentette meg attól az angolokat, hogy vereséget szenvedjenek a Wembley-ben.

  Mindenki arra számít, hogy a tétmeccseken, azaz a Vb-selejtezőkön sokkal jobban fog teljesíteni a csapat. A Háromoroszlánosok szeptember 6-án Andorra ellen kezdenek, majd négy nappal később Zágrábba utaznak a horvátokhoz.

  Rooney tagja volt annak az angol csapatnak, mely 2006 októberében 2-0-ra kikapott a Vaternitől. A Manchester United csatára biztos benne, hogy ezúttal minden másképp alakul.

  “Már mindenki nagyon várja a Horvátország elleni meccset. Feldűhített minket, amit tettek velünk.” – mondta a 22 éves játékos.

  “Alig várjuk, hogy összecsapjunk velük és megverjük őket. Miattuk és magunk miatt is, hiszen nem voltunk ott az Eb-n. Vissza akarunk vágni.”

  “Van még mit bizonyítanunk. Szerintünk megvannak a megfelelő játékosaink ahhoz, hogy jól szerepeljünk a nagy tornákon.”

  “Az elmúlt néhány évben nem így történt, de reméljük, hogy minden megváltozik. Csak ez lehet a célunk, miután nem voltunk ott az Eb-n.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: