• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger: Az Arsenal 4.lesz és Kupa-győztes!  Az Arsenal edzője megkönnyebbült az FA-Kupa döntőbe jutás után. Szerinte csapata megnyeri a Kupát és legyőzik az Everton az utolsó BL helyért vívott harcban.
  WengerAz ágyúsok biztosították helyüket az FA-Kupa döntőjében, miután 11es párbaj után legyőzték a Wigant, ahol Steve Bruce Hull Cityje fogadja őket. Közben az Evertonnal harcol a csapat a 4.helyért.
  A West Ham elleni meccs előtt Arsene Wenger megköszönte a szurkolók támogatását a Wembleyben, és kiemelte, hogy erős szezon zárásra számít.
  “A szurkolóink fantasztikusak voltak szombaton, még akkor is, hogyha nem ment jól mindig nekünk. Mindig a csapat mögött akarjunk tudni őket, és biztos vagyok abban, hogy támogatni fognak minket.
  “Szépen fejezhetjük be a szezont. A legjobb 4ben zárhatunk, és megnyerhetjük az FA-Kupát, így a szezon végéig egységesek és koncentráltak kell legyünk.”
  Az Arsenal május 17én a Hullt fogadja majd a Wembleyben, miután a szezon legutolsó bajnokiján a kiesés ellen harcoló Norwich Cityvel játszik.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: