• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Hillsboroughi tragédia miatt érzékenyült el Gerrard!



    A Liverpool kapitánya könnyekett ejtett a vasárnapi meccs után. Most elismerte azt, hogy a tragédia miatt érzékenyült el.
    GerrardA Liverpool kapitánya, aki 10 éves unokatestvérét, Jon Paul Gilhooleyt vesztette el a tragédiában, könnyezett a vasárnapi meccs után, amelyen 3-2-re nyertek.
    A Liverpool kedden tiszteleg majd, a tragédia 25 éves évfordulóján, és Gerrard elmondta, hogy a meccs időzítése nagyban elősegítette elérzékenyülését.
    “Akkor érzékenyültem el, amikor a meccs véget ért. Nem csak azért volt, mert ez egy nagy meccs volt, hanem azért is, mert ez a hét még inkább a fociról szól mindenkinél, aki kötődik a Liverpoolhoz.
    “Nagyon sok mindenkinek érzékeny pillanat ez. Mindenki nevében beszélek akkor, amikor ezt a győzelmet az áldozatok emlékének ajánlom.”
    A Liverpool most 2 ponttal vezet a Chelsea előtt, míg a Manchester City további 5 pontra van,de Gerrard elmondta azt, hogy nem engedi majd, hogy érzelmei befolyásolják.
    “Mindenki tudja azt, hogy mennyire akarom ezt. De nyugodt kell maradjak, és nyugodtan akarom kezelni az összes meccset. Megpróbálom ezt így, de nagyon nehéz mindig kontrollálni az érzéseidet.
    “Más dolgokat is végzek, a szabadidőmben nem csak erre gondolok. Nézem a TV-t, időt töltök a gyermekeimmel, és a barátaimmal, hogy ne gondoljak erre.
    “Azt akarnám, hogy minden nap legyen meccs, nem csak minden héten, de ez így van. Legszívesebben az elkövetkező 4 napban játszanám le a meccseinket, de ezt nem lehetséges.
    “Kezelnem kell az időmet, és biztos kell legyen abban, hogy nem aggódok majd, és nem vesztegetek felesleges energiát erre.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: