• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • További két meccsre eltiltották Wengert  Az UEFA két további európai kupameccsről eltiltotta az Arsenal menedzserét, Arsene Wengert, mivel nem tartotta be korábbi felfüggesztése feltételeit.

  A francia mester az előző idénybeli, Barcelona elleni mérkőzés után eltiltását töltötte az Udinese elleni Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésén.

  Wenger a lelátón foglalt helyet, de segédjén, Boro Primoracon keresztül folyamatosan kommunikált a kispaddal, ami miatt újabb büntetést kapott.

  Őt további két meccsre eltiltotta az UEFA, míg az Ágyúsokat 10 ezer euróra büntette. Ez azt jelenti, hogy Wenger nem ülhet a kispadra sem az udinei visszavágón, sem a londoniak azután következő európai kupameccsén, legyen az a BL-ben vagy az Európa-ligában.

  “Az UEFA ellenőrző és fegyelmi bizottsága eltiltja Arsene Wengert az Arsenal következő két UEFA által szervezett kupameccséről” – olvasható az UEFA közleményében.

  “Azért hoztuk ezt a döntést, mert Wenger augusztus 16-án, az Udinese ellen megszegte a korábbi eltiltására vonatkozó szabályokat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: