• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson megdicsérte csapatát



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nem volt teljesen elégedett, de elismerően beszélt csapatáról a Newcastle United 2-1-es legyőzése után.

    Sir Alex FergusonA Chelsea és a Liverpool is megnyerte a hétközi meccsét és egy darabig úgy tűnt, hogy ezzel közelebb is tudnak lopózni a Vörös Ördögökhöz, akik már kilenc perc után hátrányba kerültek a St. James’ Parkban.

    Ferguson csapata azonban nem adta fel és Wayne Rooney, valamint Dimitar Berbatov góljaival fordítottak és megtartották előnyüket a tabella élén.

    “Nagyon rosszul kezdtünk, nem most nyújtottuk a legjobb teljesítményünket. A Newcastle kapott is az alkalmon.” – kezdte kissé kritikusan a skót mester.

    “Számítottunk rá, hogy ez lesz, ezért kezdhettünk volna jobban is. Az azonban mindenképp elismerésre méltó, hogy 1-0-ás hátrányból nyerni tudtunk. Nagy erőbedobás kellett hozzá.”

    “A Newcastle tudta, hogy van keresnivalója a meccsen, mindent meg is tettek. Akár 2-0-ás hátrányba is kerülhettünk volna, amikor Martins a kapufát találta el. Nehéz volt, de végül mi győztünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: