• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benítez bizakodó



    Bár a Liverpool tegnap 1-0-s vereséget szenvedett az Európa-ligában a Lille OSC ellen, Rafa Benítez szerint csapata kezd visszatérni a jó útra.

    A franciák a 85. perceben szerezték meg győztes góljukat, amikor Eden Hazard értékesített egy szabadrúgást. Rosszabb helyzetbe is kerülhetett volna a ‘Pool, de Pierre-Emerick Aubameyang lövése végül kifelé pattant a kapufáról.

    Benítez a Wigan Athletic elleni bajnoki vereség után bírálta játékosait, akik szerinte nem harcoltak elég elszántan. A tegnapi meccsen úgy látta, ez végre megváltozott.

    “Jobban játszottunk, mint legutóbb, a játékosaim a jelek szerint megértették, amit mondtam nekik” – mondta a korábbi Valencia-mester.

    “Az eredmény miatt csalódott vagyok, de a mutatott játékkal elégedett vagyok. Mindent megpróbáltunk, aminek nagyon örülök. Nehéz ellenfél ellen játszottunk, ráadásul idegenben.”

    “A Lille nagyon jól kezdett és amúgy is egy lendületes csapatról van szó. Hiába nézed a mérkőzéseikről készült felvételeket, csak akkor látod igazán, milyen gyorsak, ha ott vagy a stadionban.”

    “Nehéz volt feltartóztatni őket, amikor kezdtük volna átvenni az irányítást, éppen akkor kaptunk gólt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: