• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benítez bizakodó  Bár a Liverpool tegnap 1-0-s vereséget szenvedett az Európa-ligában a Lille OSC ellen, Rafa Benítez szerint csapata kezd visszatérni a jó útra.

  A franciák a 85. perceben szerezték meg győztes góljukat, amikor Eden Hazard értékesített egy szabadrúgást. Rosszabb helyzetbe is kerülhetett volna a ‘Pool, de Pierre-Emerick Aubameyang lövése végül kifelé pattant a kapufáról.

  Benítez a Wigan Athletic elleni bajnoki vereség után bírálta játékosait, akik szerinte nem harcoltak elég elszántan. A tegnapi meccsen úgy látta, ez végre megváltozott.

  “Jobban játszottunk, mint legutóbb, a játékosaim a jelek szerint megértették, amit mondtam nekik” – mondta a korábbi Valencia-mester.

  “Az eredmény miatt csalódott vagyok, de a mutatott játékkal elégedett vagyok. Mindent megpróbáltunk, aminek nagyon örülök. Nehéz ellenfél ellen játszottunk, ráadásul idegenben.”

  “A Lille nagyon jól kezdett és amúgy is egy lendületes csapatról van szó. Hiába nézed a mérkőzéseikről készült felvételeket, csak akkor látod igazán, milyen gyorsak, ha ott vagy a stadionban.”

  “Nehéz volt feltartóztatni őket, amikor kezdtük volna átvenni az irányítást, éppen akkor kaptunk gólt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Európa-liga

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: