• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Adebayor bízik a csapatában



    Emmanuel Adebayor szerint csapata, az Arsenal elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon Manuel Almunia és William Gallas elvesztésével.

    Emmanuel AdebayorAz Ágyúsok egygólos hátrányból felállva, Adebayor gyönyörű góljával végül 1-1-es döntetlennel zártak tegnap a Villarreal elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-meccsen.

    A találkozó első félidejében két fontos tagját is elvesztette sérülése miatt a londoni klub. Almuniának egy korábbi bokasérülése újult ki, úgy tudni, az április 18-i, Chelsea elleni FA Kupa-elődöntőn már ismét a pályán lehet. Gallas térdsérülése viszont komolyabbnak tűnik és elképzelhető, hogy véget is ért számára a szezon.

    Adebayor szerint nincs miért aggódni, a Sárga Tengeralattjárók ellen remek védéseket bemutató Lukasz Fabianski és a svájci Johan Djourou segítenek majd feledtetni a két játékos hiányát.

    “Djourou jól védekezett és Lukasz is megállta a helyét a kapuban. Bíznunk kell bennük, azért vannak itt, hogy ilyen esetben pótolni tudják a hiányzókat” – mondta a togói csatár.

    “Most lehetőségük nyílik bizonyítani, semmiféle nyomást nem helyezünk rájuk. Jól tudjuk, hogy milyen jó játékosok és képesek sikerrel elvégezni a rájuk bízott feladatot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: