• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry: “Nem voltunk elég harcosak”



    A Chelsea kapitánya, John Terry szerint csapata nem volt elég harcos az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-meccsen.

    Luiz Felipe Scolari tegnap egy olyan csapattól kapott ki 3-1-re Rómában, mely majdnem kieső helyen áll a Serie A-ban. A Kékeknek volt néhány tetszetős kezdeti próbálkozásuk, de Panucci fejese után a harmadik olasz gólig a Roma irányított.

    A Chelsea szépítő gólját Terry szerezte, aki a meccs után bírálta csapattársait.

    “Ha továbbra is így fogunk játszani, a döntő közelébe sem kerülünk, ezt nem nehéz megállapítani. Májusban szeretnénk visszatérni Rómába, hiszen az azt jelentené, hogy döntősök vagyunk, de ilyen játékkal és munkamorállal erre esélyünk sincs.” – mondta az angol válogatott bekk.

    “Mindent egybevéve a legelszomorítóbb, hogy nem próbáltunk meg harcolni, sem egy-, sem kétgólos hátrányban. Hiányzott belőlünk az a harcosság és szenvedély, ami idáig juttatott minket.”

    “Abban a tudatban jöttünk ide, hogy mi vagyunk a jobb csapat, de bebizonyosodott, hogy ez nem így van. Szörnyű este van mögöttünk. Tudtuk, hogy rosszul szerepeltek idáig, ezért nagy volt rajtuk a nyomás, hogy egy jó eredményt érjenek el.”

    “Az első öt percben nyomás alatt tartottuk őket, de egész meccsen nem kapcsoltunk nagyobb fokozatba. Kiábrándító mérkőzés volt, de talán jót tesz nekünk ez a fenékberúgás.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: