• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Parker: “Cole-t a válogatottba!”



    A West Ham United középpályása, Scott Parker úgy véli, csapattársa, Carlton Cole elég jó játékos ahhoz, hogy állandó tagja legyen az angol válogatottnak.

    Carlton ColeA csatár a hétvégi, Tottenham elleni meccsen hatalmasat hibázott, rossz hazaadásával gólpasszt adott Jermain Defoe-nak. Ettől függetlenül azonban jól játszott és ő szerezte meg a vezetést csapatának egy látványos lövés után.

    Valószínű, hogy Cole már ma este, a Millwall elleni Ligakupa-mérkőzésen újra pályára lp, mivel Gianfranco Zolának nincs sok bevethető támadója rajta kívül.

    “Carltonnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy a West Hamnek és a válogatottnak is elismert tagja legyen. A Spurs ellen mindenki láthatta, hogy milyen erőteljes” – mondta Parker.

    “Sokat passzol, így képes másokat is bevonni a játékba, biztos vagyok benne, hogy egy jó szezon áll előtte. Ha továbbra is így játszik, biztos, hogy felfigyelnek rá a válogatottnál is.”

    “Hétvégén szerzett egy nagyon szép gólt, majd elkövetett egy hibát, de ez bármelyikünkkel előfordulhatott volna. Az ilyesmi is hozzá tartozik a focihoz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: