• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Parker: “Cole-t a válogatottba!”  A West Ham United középpályása, Scott Parker úgy véli, csapattársa, Carlton Cole elég jó játékos ahhoz, hogy állandó tagja legyen az angol válogatottnak.

  Carlton ColeA csatár a hétvégi, Tottenham elleni meccsen hatalmasat hibázott, rossz hazaadásával gólpasszt adott Jermain Defoe-nak. Ettől függetlenül azonban jól játszott és ő szerezte meg a vezetést csapatának egy látványos lövés után.

  Valószínű, hogy Cole már ma este, a Millwall elleni Ligakupa-mérkőzésen újra pályára lp, mivel Gianfranco Zolának nincs sok bevethető támadója rajta kívül.

  “Carltonnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy a West Hamnek és a válogatottnak is elismert tagja legyen. A Spurs ellen mindenki láthatta, hogy milyen erőteljes” – mondta Parker.

  “Sokat passzol, így képes másokat is bevonni a játékba, biztos vagyok benne, hogy egy jó szezon áll előtte. Ha továbbra is így játszik, biztos, hogy felfigyelnek rá a válogatottnál is.”

  “Hétvégén szerzett egy nagyon szép gólt, majd elkövetett egy hibát, de ez bármelyikünkkel előfordulhatott volna. Az ilyesmi is hozzá tartozik a focihoz.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: