• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Martinez: Nem szerencsével lett FA Kupa győztes a Wigan!  A Wigan vezetőedzője, Roberto Martinez szerint nem a szerencsének köszönhető az, hogy a Wigan 1-0ra legyőzte a Manchester City gárdáját, szombaton, és FA Kupa győztes lett.
  Martinez csapata esélytelen volt a meccs előtt, de Ben Watson 90.percbeli fejesével nyert, miután Pablo Zabaleta piros lapot kapott.
  A spanyol szerint nem a szerencse, hanem a nagyszerű teljesítmény az oka annak, hogy a csapata megnyerte az FA Kupát, az első trófeát a League One 2003-as elhódítása óta.
  “Minden döntő több irányban dőlhet el. Nagyszerűen játszottunk, de nem szerencsével nyertünk. Az elejétől a végéig nagyszerűen játszottunk,”mondta a BBC Radio 5 Live-nak.
  “Az FA Kupa mindig is egy nagyszerű sorozat volt, és mindenki büszke lehet ma magára a győzelem miatt.
  “Két nehéz meccsünk lesz, és megpróbáltunk erőt tartalékolni, de ez nehéz volt!
  “Mindenki leírt minket a döntő előtt,de mi az álmunkat követtük. Nem tudom leírni azt, hogy mit érzek most. A játékosaim ellenségességet kaptak, és ezt egy mosollyal fogadták. Büszke vagyok rájuk.”
  A Wigan elnöke, Dave Whelan döntőbe vezette a csapatot, 53 évvel azután, hogy eltörte a lábát egy Wembleyben rendezett meccsen, amikor még a Blackburn Rovers színeiben játszott.
  A 76 éves játékos elismerte, hogy nem hitt abban, hogy a csapat egy ilyen nagy győzelemre lehet képes.
  “A kezdő sípszónál nem gondoltam arra, hogy képesek lehetünk a győzelemre. Tudtam, hogy harcolni tudunk, és közel lehetünk a végén,”mondta.
  “Nem tudom leírni azt az érzést, amit érzek, mikor a Kupát megfogom. Most azt akarom, hogy a Wigan megnyerje a rögbis Challenge Cupot, így mindkettő nálunk lehetne!”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: