• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Palacios szinte biztosan a Spursé lesz



    A Wigan Athletic menedzsere, Steve Bruce elárulta, csapata szóban már megegyezett a Tottenham Hotspurrel Wilson Palacios eladásáról.

    Wilson PalaciosPalacios ma még ugyan a Laticsszel edzett, de Bruce feladta a reményt, hogy megtartsa a honduraszi sztárt. A Spurs a hírek szerint 14 millió fontot fizet majd érte.

    “A két csapat szóban már megegyezett a vételárban.” – mondta a korábbi Birmingham City-mester.

    “A játékos a miénk, így jogunk van eldönteni, hogy mennyit kérünk érte, mekkora ajánlatot fogadunk el. Majd meglátjuk, végül mi lesz.”

    “Wilson egyelőre még a mi keretünk tagja, így ő is velünk készül a Manchester City elleni meccsre, de a következő néhány órában még sokminden történhet.”

    A Wigan mindenképpen hatalmas profitra tenne szert Palacios eladásával, hiszen egy éve mindössze 1 millió fontot fizettek érte.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    1 hozzászólásunk van

    1. hobcsi:  2009 január, 16 19:17

      Hát komolyan mondom a Spurs vezetése tele van elmebetegekkel. Így is annyi középpályásuk van, hogy 8 csapatot ki tudnának állítani, mi a francnak nekik még egy. A Wigan meg hülye, hogy eladja ezt a tehetséget. Ha Steve Bruce együtt tartaná a keretet ez a 7. hely simán meglehetne.

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: