• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Palacios szinte biztosan a Spursé lesz  A Wigan Athletic menedzsere, Steve Bruce elárulta, csapata szóban már megegyezett a Tottenham Hotspurrel Wilson Palacios eladásáról.

  Wilson PalaciosPalacios ma még ugyan a Laticsszel edzett, de Bruce feladta a reményt, hogy megtartsa a honduraszi sztárt. A Spurs a hírek szerint 14 millió fontot fizet majd érte.

  “A két csapat szóban már megegyezett a vételárban.” – mondta a korábbi Birmingham City-mester.

  “A játékos a miénk, így jogunk van eldönteni, hogy mennyit kérünk érte, mekkora ajánlatot fogadunk el. Majd meglátjuk, végül mi lesz.”

  “Wilson egyelőre még a mi keretünk tagja, így ő is velünk készül a Manchester City elleni meccsre, de a következő néhány órában még sokminden történhet.”

  A Wigan mindenképpen hatalmas profitra tenne szert Palacios eladásával, hiszen egy éve mindössze 1 millió fontot fizettek érte.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  1 hozzászólásunk van

  1. hobcsi:  2009 január, 16 19:17

   Hát komolyan mondom a Spurs vezetése tele van elmebetegekkel. Így is annyi középpályásuk van, hogy 8 csapatot ki tudnának állítani, mi a francnak nekik még egy. A Wigan meg hülye, hogy eladja ezt a tehetséget. Ha Steve Bruce együtt tartaná a keretet ez a 7. hely simán meglehetne.

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: