• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Keane lemondott  A Sunderland vezetősége bejelentette, hogy Roy Keane távozott a vezetőedzői posztról. Többek szerint Sam Allardyce lehet az ír szakember utódja.

  A Fekete Macskák mára találkozót hívtak össze, melyre Keane-t is meghívták. Végül abban egyeztek meg, hogy külön utakon folytatják.

  Az ír mester 2006 nyarán vette át a Sunderland irányítását. Első szezonjában feljuttatta a gárdát a Premier Ligába, majd ott a 15. helyig vezette a piros-fehéreket.

  A Manchester United-legenda több nagynevű játékost is a Stadium of Lightba csábított, de a csapat jelenleg kiesőhelyen áll, ráadásul legutóbb hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedtek a Bolton Wanderers ellen.

  “Először is szeretném megköszönii Roy Keane-nek az itt végzett munkáját, amivel nagyon sokat javított a klub megítélésén.” – mondta a klub elnöke, Niall Quinn.

  “Roy hatalmas tiszteletet érdemel, amiért a Championship utolsó helyéről a Premier Ligába vezette a csapatunkat. Éppen az ő vesztet helyzetet nem ismerő mentalitására volt szükségünk abban a helyzetben.”

  “Roy döntése, mely szerint hagyja, hogy valaki más próbáljon meg javítani a helyzetünkön, is azt mutatja, hogy a legjobbat akarja a klubnak. A vezetőség elfogadta a döntésén és mindannyian a legjobbakat kivánjuk neki és a családjának.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: