• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Keane lemondott



    A Sunderland vezetősége bejelentette, hogy Roy Keane távozott a vezetőedzői posztról. Többek szerint Sam Allardyce lehet az ír szakember utódja.

    A Fekete Macskák mára találkozót hívtak össze, melyre Keane-t is meghívták. Végül abban egyeztek meg, hogy külön utakon folytatják.

    Az ír mester 2006 nyarán vette át a Sunderland irányítását. Első szezonjában feljuttatta a gárdát a Premier Ligába, majd ott a 15. helyig vezette a piros-fehéreket.

    A Manchester United-legenda több nagynevű játékost is a Stadium of Lightba csábított, de a csapat jelenleg kiesőhelyen áll, ráadásul legutóbb hazai pályán 4-1-es vereséget szenvedtek a Bolton Wanderers ellen.

    “Először is szeretném megköszönii Roy Keane-nek az itt végzett munkáját, amivel nagyon sokat javított a klub megítélésén.” – mondta a klub elnöke, Niall Quinn.

    “Roy hatalmas tiszteletet érdemel, amiért a Championship utolsó helyéről a Premier Ligába vezette a csapatunkat. Éppen az ő vesztet helyzetet nem ismerő mentalitására volt szükségünk abban a helyzetben.”

    “Roy döntése, mely szerint hagyja, hogy valaki más próbáljon meg javítani a helyzetünkön, is azt mutatja, hogy a legjobbat akarja a klubnak. A vezetőség elfogadta a döntésén és mindannyian a legjobbakat kivánjuk neki és a családjának.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: