• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Anderson: “A Szarkáknál nagy a kavarodás”  A korábbi Newcaslte United-védő, John Anderson szerint a Szarkáknak nem szabad abba a tévhitbe temetkezniük, hogy túl jó a keretük ahhoz, hogy kiessenek.

  A Szarkák legutóbbi bajnokijukon 2-2-es döntetlent játszottak az Everton ellen, ami nem rossz eredmény azt nézve, hogy előtte öt meccsen sorozatban kikaptak.

  A csapat jelenleg is kieső helyen áll és tovább romolhat a helyzetük, ha a válogatott meccsek miatti szünet után nem tudják legyőzni hazai pályán a Manchester Cityt.

  A Newcastle ráadásul semmire nem tud támaszkodni, hiszen a pályán kívül is bizonytalanok a dolgaik, főleg mióta Mike Ashley bejelentette, hogy szeretné eladni a klubot.

  “Egy régi közhely szerint néhány csapat túl jó, hogy kiessen, de ez nem igaz, nincs olyan, hogy túl jó csapat.” – kezdte Anderson.

  “Láthattuk már az évek során, hogy milyen csapatok estek ki. Ha belefutsz egy vereségsorozatba, nagyon, nagyon nehéz utána helyrehozni a dolgokat és talpra állni.”

  “Tudom, hogy Joe Kinnear megbízása rövid időre szól, de ezt a helyzetet is rövid idő alatt kellene megoldani, akkor a játékosok végre tudnák, hogy mit csinálnak, kiért dolgoznak és kiért játszanak. Egyelőre ötletük sincs.”

  “Ez hihetetlen dolog a játékosok számára. Sokan azt mondják, hogy ez nem számít nekik, de ez nem igaz. Ha valami történik egy csapatnál, az mindenkire tartozik, a játékosokra is.”

  “A Newcastle-t jelenleg a teljes össze-visszaság jellemzi. Minél hamarabb eladják a klubot és megoldják a problémákat, annál jobb mindenkinek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: