• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A MU-Real Madrid meccs nézőrekordot döntött az Egyesült Államokban!



    Több, mint 109000 szurkoló látta Michiganban, ahogy a vörös ördögök 3-1re nyertek-ezzel megdöntötték az 1984es olimpiai rekordot.
    MU Real109318 néző volt a Michigan Stadiumban, ezzel megdöntötte az eddigi 101799es rekordot, ami az 1984es olimpián volt, amikor is a döntőben Franciaország 2-0-ra győzte le Brazíliát, a Rose Bowlban, Pasadenaban, Californiaban.
    Ezen az eseményen volt még egy 6 számjegyű nézőszám, amikor is Jugoszlávia 2-1-re nyert az olaszok ellen, és a 3.helyen végzett.
    Ez a meccs beárnyékolja a 94es VB döntőt is, amikor is Brazília 94194 néző előtt győzte le Olaszországot Amerika egyik legfontosabb meccsén.
    Javier ‘Chicharito’ Hernandez szerzett gólt, majd Ashley Young duplázott, hogy aztán Gareth Bale szépítsen büntetőből, így Louis van Gaal jól folytatta a pozitív start után.
    A United az International Champions Cup döntőjében a Liverpoollal mérkőzik majd, augusztus 4.én, a Sun Life Stadiumban, Miamiban, míg a Real Madrid a cardiffi Európa Szuperkupa döntőre készül, ahol is a Sevillaval mérkőzik majd meg.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: