• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Van Gaal: Krul jobb volt a büntetőknél!  Louis van Gaal elmondta, hogy szombaton gondolta ki azt, hogy Tim Krult lépteti pályára, hogyha 11esekig jutnak Costa Rica ellen.
  Newcastle-v-Sunderland-Tim-Krul-pa_2929648A hollandok már az elődöntőben vannak, köszönhetően a csereként pályára lépő Krulnak, aki a kezdő Jasper Cillessen helyére jött be a hosszabbításban, és 2 büntetőt is kivédett, így a csapat 4-3-ra nyert végül, úgy, hogy 120 perc után 0-0 volt a meccsen.
  Van Gaal döntése meglepő volt Cilessen számára is, aki végigvédte mind a 120 percet, de várhatóan az argentinok ellen újra ő véd.
  A MU edzője elmondta, hogy Krult jobb 11es védő képességei miatt hozta be.
  “Elmondtam Krulnak, hogy lehetőséget kaphat a büntetőknél, viszont nem mondtam ezt el Cillessennek, mivel megzavartam volna a felkészülésben,”mondta Van Gaal a meccs után.
  “Nincs kérdés, hogy ki kezd a következő meccsen: Cillessen. De úgy éreztem Krul volt a jobb opció.
  “Tudjuk, hogy Krul nagyobb 11es ölő. Gyakoroltuk a büntetőket, mivel ha egy adott stílusban lősz, akkor sokkal kényelmesebben lősz.”
  “Ez a legjobb csoport akivel dolgoztam, csapategységben is erősek vagyunk.”
  Hollandia Argentínával találkozik szerdán, az 1978as, Buenos Airesi döntő ismétlésen, amelyen a dél amerikai csapat 3-1-re nyert, hosszabbítás után.

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott, VB/EB

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: