• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Van Gaal: Mourinho lehet, hogy jobb, mint én!  A MU a Chelseavel találkozik az Old Traffordon, és a MU holland edzője szerint akkor lenne egy szinten a portugállal, ha ő is nyerne egy bajnoki címet új csapatával.Mourinho
  A kékek idén csak 2 pontot vesztettek el eddig, míg Van Gaal csapata nem túl konzisztens, és 10 pontos hátrányban a 10.helyen áll.
  Mourinho 20 trófeát nyert a Portoval, az Interrel, a Real Madrdiddal és a Chelseavel, míg Van Gaal 19nél tart az Ajaxxal, a Barcelonaval, az AZ-vel, a Bayern Münchennel, és úgy érzi, hogy ha bajnok lenne a Uniteddal, akkor egyenlő szinten lenne a portugállal.
  “Jose csapatai mindig jól szervezettek, emiatt jó menedzser ő.
  “Ő a világ egyik legjobbja, és még jobb is lehet, de most megnyerhetjük ezt a meccset, és ha itt is bajnok tudok lenni, akkor egyenlő lehetek újra vele.”
  Van Gaal elmondta, hogy nem volt jó ötlet tőle a brit média értékelését kérni 3 hónapnyi munka után, mivel ő még építi a csapatot, míg az egykori Barca asszisztens csapata már kész.
  “3 hónapja vagyok csak itt. Jose hosszabb ideje van a csapatánál, és logikus, hogy előrébb áll a csapata a fejlődésben.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: