• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Bayern három játékosát is eladná Bosingwáért



    A Bayern München Andreas Ottltől, Chrsitian Lelltől és Tim Borowskitól is hajlandó lenne megválni, hogy leigazolhassa Jose Bosingwát a Chelsea-től.

    Jose BosingwaA bajorok elnöke, Karl-Heinz Rummenigge elmondta, az új mester, Luis van Gaal a portugál jobbhátvéd leigazolását tartja a legfontosabbnak, ezért már fel is keresték a játékos klubját.

    “Tárgyalásokat folytatunk, de a sikerhez a Chelsea együttműködésére is szükségünk van. Jose a világ egyik legjobb szélső hátvédje” – mondta Rummenigge.

    Willy Sagnol kényszerű visszavonulása után Ottlnek és Lellnek kellett általában a védelem jobb oldalán játszania, de egyikük sem nyújtott maradandót, ahogy az a Massimo Oddo sem, akit a Milantól vett kölcsön a Bayern.

    A müncheniek tehát hajlandóak lennének megválni a két német bekktől és Borowskitól is, hogy megszerezhessék Bosingwát, de Franck Ribéryt biztosan nem “áldozzák fel” az ügy érdekében.

    “Az egész csapat, Franz Beckenbauert is belevéve, egyetért abban, hogy meg kell tartanunk Franckot. Nyugodt vagyok, mivel a Bayerné az utolsó szó” – fejezte be Rummenigge.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: