• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ribéry Angliába vágyik?



    A Bayern München vezetői valószínűleg nem örülnek Franck Ribéry nyilatkozatának, mely szerint egy nagyobb klubban is kipróbálná magát.

    Franck RibéryA francia szélső elmondta, szeretne a világ egyik leggazdagabb csapatában játszani és Leo Messihez hasonlította magát, mivel szerinte mindketten képesek meccseket eldönteni.

    Ribéry elmondta a Kickernek, jól érzi magát a Bayernnél, de arról álmodik, hogy egy nap a Barcelonában, a Real Madridban, a Manchester Unitedben vagy a Chelsea-ben játszhasson.

    A 25 éves játékost, aki 2007-ben igazoltak le a müncheniek, természtesen az Eb-re is meghívták, de ott sérülése miatt nem tudta igazán felhívni magára a figyelmet.

    “A Bayern a világ legismertebb csapatai közé tartozik, de természetesen így is vannak olyan klubok, amikor néha álmodozom, például a Real Madrid, a Barcelona, a Chelsea vagy a Manchester United.” – mondta a korábbi Marseille-játékos.

    “Imádom a Realt a hagyományai, a nagyszerű történelme miatt, de remekül érzem magam a Bayernnél is. Majd meglátjuk, mit tartogat a jövő számomra.”

    “Ami Messit illeti, szerintem ő mindenkinél jobb játékos. Hasonló a játékstílusunk, ha pályán vagyunk, mi diktáljuk a ritmust és az egész csapatért játszunk.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: