• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger jó szezonkezdést tervez



    Az Arsenal mestere, Arsene Wenger azt szeretné, ha csapata jó formában kezdené majd meg a 2009/10-es szezont.

    Arsene WengerA napokban végetért idényt is erősen kezdhették volna az Ágyúsok, de olyan csapatoktól szenvedtek vereséget, mint a Hull City, a Fulham és a Manchester City, így bajnoki álmaik hamar szertefoszlottak.

    “A bajnokságot egy futóversenyhez tudnám hasonlítani. Rosszul kezdtünk, ilyen esetben pedig már nagyon nehéz utolérni a gyors futókat” – mondta Wenger a Sky Sportsnak.

    “Ezen szeretnénk változtatni jövőre. Nagyon fontos, hogy jól kezdjünk, utána már bármi elképzelhető.”

    A londonik csapatkapitánya, Cesc Fabregas szerint csapatának mindenképpen erősítenie kell a nyári átigazolási időszakban, ha reális esélyekkel akar harcba szállni a különböző trófeákért.

    “Rendkívül fontos lenne, hogy a csapat újra visszatérjen a helyes útra. Csalódottak vagyunk, hogy idén sem nyertünk semmit. Egyértelmű, hogy fejlődnünk kell és jobban kell együttműködnünk csapatként. Bízom bene, hogy a következő évad jobb lesz” – mondta a spanyol középpályás.

    “Majd meglátjuk, milyen változások lesznek a keretbe nyáron. Biztos vagyok benne, hogy a mester tudja, milyen játékosokra van szükségünk és meg is fogja szerezni őket.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: