• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger jó szezonkezdést tervez  Az Arsenal mestere, Arsene Wenger azt szeretné, ha csapata jó formában kezdené majd meg a 2009/10-es szezont.

  Arsene WengerA napokban végetért idényt is erősen kezdhették volna az Ágyúsok, de olyan csapatoktól szenvedtek vereséget, mint a Hull City, a Fulham és a Manchester City, így bajnoki álmaik hamar szertefoszlottak.

  “A bajnokságot egy futóversenyhez tudnám hasonlítani. Rosszul kezdtünk, ilyen esetben pedig már nagyon nehéz utolérni a gyors futókat” – mondta Wenger a Sky Sportsnak.

  “Ezen szeretnénk változtatni jövőre. Nagyon fontos, hogy jól kezdjünk, utána már bármi elképzelhető.”

  A londonik csapatkapitánya, Cesc Fabregas szerint csapatának mindenképpen erősítenie kell a nyári átigazolási időszakban, ha reális esélyekkel akar harcba szállni a különböző trófeákért.

  “Rendkívül fontos lenne, hogy a csapat újra visszatérjen a helyes útra. Csalódottak vagyunk, hogy idén sem nyertünk semmit. Egyértelmű, hogy fejlődnünk kell és jobban kell együttműködnünk csapatként. Bízom bene, hogy a következő évad jobb lesz” – mondta a spanyol középpályás.

  “Majd meglátjuk, milyen változások lesznek a keretbe nyáron. Biztos vagyok benne, hogy a mester tudja, milyen játékosokra van szükségünk és meg is fogja szerezni őket.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: